Lirik Lagu 150 Juta – Ainan Tasneem

in Ainan Tasneem


Lirik Lagu 150 Juta – Ainan Tasneem

Untuk kali ke seratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?
Apa kau buta apa kau pura-pura suka

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

Dia mungkin bengis seperti singa
Tapi dia nangis tonton cerita Korea
Dia mungkin keras bila bersuara
Tapi dia jelas jujur apa adanya
Aku lagi kenal dia

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku sambil berkata

Sayang mungkin baran tak kira masa
Tapi sayang tahan kalau yang salah saya
Sayang mungkin saja keras kepala
Tapi sayang manja bila kita berdua
Saya kenal sayang saya

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala
Aku punya manja kau saja boleh rasa
Rahsia kita berdua

{ 45 comments… read them below or add one }

adeline January 18, 2013 at 1:14 pm

Bestlah lagu ni :)

Reply

alisya January 18, 2013 at 1:17 pm

a’ah memang best pon :D
Saya suka sangat :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply

AlyssaLisa February 21, 2013 at 1:31 pm

I love this music

Reply

RubyPeminatSetiaAinanTasneem February 25, 2013 at 11:45 am

Lagu Ni best sangat2!!!
I LiKe , I LiKe!!!

Reply

syahindah akma February 27, 2013 at 1:02 am

saya suka dengar lagu 150 juta kerana ainan nyanyikan lagu itu dengan penuh nada yang sedap didengar apabila mendengar lagu tersebut.

Reply

mimi syamida March 2, 2013 at 11:47 pm

hai

Reply

farisha iesha March 4, 2013 at 7:23 am

wow,,,,lagu ni sngat sedap,,,,,sye suke dgn lagu nih

Reply

siti ardila March 4, 2013 at 12:30 pm

assalamualaikum… ainan saya peminat setia awak tau nak n0.phone boleh. nanti boleh coling
ok bye asslamualaikum…

Reply

alya huzaiffa March 4, 2013 at 12:33 pm

eleh ardila tak payah lah kata orang suka adham lah ingat aku ni apa bodoh ke hahahahahaha…. nak no.phone

Reply

syahindah akma March 15, 2013 at 12:59 am

aInAn tAsNEEm_150 JuTA IS tHE bEsT

Reply

nana March 16, 2013 at 7:31 am

lame2 bosan la lagu ni….. tapi i msih suke nyanyi lagu niiii……

Reply

amni fathiah March 16, 2013 at 9:44 am

aq suke lagu 150 juta i like

Reply

hanim wahid March 17, 2013 at 2:25 am

Best ye lagu nih

Reply

amielia March 17, 2013 at 6:24 am

bestlah blogggg youuuu!!!!

Reply

Ida aida Izzaty March 17, 2013 at 7:25 am

hai aina tassnim

Reply

liya March 17, 2013 at 7:41 am

memang bmakna la lirik lgu nih..

Reply

amirah March 19, 2013 at 11:17 am

best gila lagu ainan tasneem iaitu 150 juta :)

Reply

Nadia emylin March 29, 2013 at 7:21 am

Aku minat giler kat ainan tasneem…lagu aku suka dia 2 lagu pertama aku berjumpa dengan boyfriend aku”aku lihat dia di sana,aku ingin mendekatinya,aku cuba menghampirinya,lalu aku menyapa dia…”AKU SUKA DIA&150 JUTA THE BEST!^_^

Reply

ecah97 March 29, 2013 at 11:12 am

Nice. Like it. Aww.. Haha. Gedik ahh

Reply

raby April 1, 2013 at 8:58 am

Love this song very much..!!!

Reply

alya qistina April 7, 2013 at 5:48 am

sape gedik?

Reply

mayo May 25, 2013 at 10:16 am

0ke la tuh … haha kau yang gedik bukn dy

Reply

abghafizi su March 31, 2013 at 3:58 am

like this…..hahaha

Reply

yusra atilah April 4, 2013 at 11:34 am

hai askum ini lagu punya bes tak caya sudah bai

Reply

ekin April 6, 2013 at 10:12 am

sangat suwiitttt……

Reply

Nurul liyana April 7, 2013 at 1:08 am

Lagu ni mmg BEST kn aq pon tak sgk ha…ha…ha…

Reply

alya qistina April 7, 2013 at 5:46 am

suara akak ainan tasneem sungguh merdu.
kalau boleh saya nk aje jumpa akak ainan .
saya nk nyanyi ngan akak ainan boleh.

Reply

harraz April 8, 2013 at 6:31 am

cool

Reply

kamaliah husna binti sariman April 12, 2013 at 12:21 pm

best……

Reply

aleeya saadah April 13, 2013 at 12:30 am

sedap

Reply

christzlyne April 26, 2013 at 7:41 am

ade ker 150 juta??tp klau org hidup smpi 100 lebih jax…tp ini hidup smpi 150 juta…mcm mane muke dia nti…msih macho kah @ canti ataupun cute mcm sy??sya msih muda baru 12 tahun …he(3x)….jgn ketawa kat org yg sudah tua kerepot yer…bila2x masa kmu org bleh jdi tua nti…smile alwas…bye..>_<…..

Reply

Emily April 26, 2013 at 9:50 am

So nice.., I like.. Very very like :)

Reply

sy.nur wajeeha May 2, 2013 at 9:11 am

saya suka lagu nice to meet you aina this is better

Reply

sy.nur wajeeha May 2, 2013 at 9:12 am

best sangat macam nak ambil auturgraff ainan tasneem pula..

Reply

puteri aini May 10, 2013 at 7:02 am

Lagu ini membuat kan hati saya teringat kepada bakal suami saya yang sedang sakit. dia sakit ape ntah tapi dah nak sembuh. sebab ada orang yang bagi tulang sum sum kat dia…

Reply

nazieyfa May 12, 2013 at 4:16 am

boleh kiro lagu ni.sedap jugakk,

Reply

Hazwani May 18, 2013 at 7:26 am

saya peminat awak tau tak.awak saya nak puji awak sikit tentang suara awak sangat sedap.

Reply

Alia May 22, 2013 at 5:59 am

Cmel lgu nie….sweet arhhh…..<3.…

Reply

fatinhidayatibintifazli June 9, 2013 at 1:56 pm

Bes gila lagu aina tesneem

Reply

ika yusra June 11, 2013 at 1:37 pm

hai suara seap sangat

Reply

sha zulkifli June 18, 2013 at 11:21 am

saya suka

Reply

nureen June 20, 2013 at 6:47 am

em betul betul betul bes hehehe

Reply

Ainan Mestasnem June 24, 2013 at 7:32 am

akak adik sini kat new york doakan akak sentiasa sihat walaupun adik jauh krim salam kt mummy…seee u again

Reply

Ainan Mestasnem June 24, 2013 at 7:42 am

ku mho n akak bls lh
adik rindu akak

Reply

zairol June 25, 2013 at 3:42 pm

Mmg lyn gler lagu ne.. terbaikkkkk ar.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: